tirsdag 14. april 2009

The Hills!

DET ER NYE EPISODER UTE! Der! Jeg måtte bare si det!
Dette er serien som er verdens kjent mye på grunn av alle de pene jentene og de digge guttene, de vakre og dyre klærne og den glamorøse livsstilen som Lauren, Audrina, Whitney og Heidi lever. Grunnen til å dette programmet har slått an hos de fleste tenåringsjenter verden over, er fordi det ikke er et typisk realityshow. Dette er ekte mennesker og konflikter og problemer som de står ovenfor i en vanlig hverdag.


En annen grunn til at så mange er trofaste følgere av denne serien er fordi jeg tror mange kjenner seg igjen i karaterene. Mange, om ikke alle, har støtt på problemer som de i serien har, og de står ovenfor konflikter og dillemaer som den vanlige mannen i gaten sliter med til daglig. Jeg snakker ikke om mangelen på sko eller sko, men vanskeligheten med å holde kontakten med alle venner og bekjente, eller folk du er glad i, men som ikke går sammen og har vanskelig for å være i samme kretser.

Et annet problem som jentene i "The Hills" er alle de mannlige fristelsene som finnes rundt dem. Det er kanskje ikke et problem, men et luksusproblem?
Jeg tror at de fleste jenter har mange tanker om det motsatte kjønn, akkurat slik som jentene i "The Hills". Du får ikke bare med deg drama når du ser programmet (drama kan faktisk være ganske oppfriskende om du har hatt en ytterst kjedelig dag, kun bestående en 5 timer matte og 2 timer fransk + den vanlige matpakken med de to tørre brødskivene), men du får også mye inspirasjon når du ser på serien.

Jentene og guttene i "The Hills" er nemmelig veldig stilfulle og klassiske. De er alltid pent kledd, bor i kjempeflotte leiligheter, og er kreative og spenndene på mange måter. Jeg kjenner mange som lar seg inspirere av Lauren Conrads stil, Audrina sin kjempesøte leilighet osv.
Jeg tror også at mange jenter ønsker å jobbe innenfor moteindustrien, ettersom de har sett hvor gøy Lauren og Whitney har det på jobben hos Teen Vouge, og Peoples Revolution. For de som ikke vet helt hva de ønsker å drive med senere i livet, kan slik være med på å bestemme, og gjøre alternativene mer klare, slik at det blir enklere å velge yrker i fremtiden.

Det er foresten kommet ut en ny serie, kalt "The City" som tar for seg livet til Whitney Port som lever ut drømmen om en karriere innenfor moteverdenen i New York.
Jeg råder derfor alle jenter (og gutter) til å se på "The Hills" og "The City". Disse to programmene vises på mtv, og her kan du også se alle episodene i alle de ulike sesongene.

Ingen kommentarer: